Köper du ekologiska jordgubbar till midsommar?

ekologiska jordgubbarSnart är midsommar här och då är jordgubbar ett måste för många. Även om det inte ska vara farligt för oss människor att äta frukt, grönsaker och bär som inte är ekologiska (Livsmedelsverket) så kan det ändå vara idé att satsa på ekologiska jordgubbar om du får chansen! För även om det inte gör någon skillnad för dig som äter dem så kan det göra stor skillnad för de som arbetar med jordgubbsplantorna och för djur och natur som finns runt omkring odlingen.

Lista över ekologiska jordgubbar

Krav har en lista över odlare av kravmärkta ekologiska jordgubbar, tyvärr finns det inte så många av den varan i Västra götaland, så om du hittar ekologiska jordgubbar så köp dem och visa att efterfrågan finns!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *