Etikettarkiv: Miljöhjälte

Dags att rösta på din favorithjälte!

Nominerade Miljöhjältar.

Nu är det hög tid att lägga din röst på någon av kandidaterna till årets Miljöhjälte i tävlingen RE:Ward. På vår hemsida kan du se en film som presenterar samtliga kandidater, www.borasem.se/reward. Här kan du också webrösta eller så skickar du en SMS-röst. Vinnaren kommer att presenteras på Miljögalan den 12:e september på Folkan. Missa inte Miljögalan! Biljett till Miljögalan köper du på ticnet eller på Turistbyrån i Borås.

123 dagar kvar till Kretsloppet!

Kretsloppet i Borås.

Om 123 dagar går startskottet för Kretsloppet i Borås. Du som kanske deltog i Göteborgsvarvet i helgen, behöver bara fortsätta med träningen och sikta in dig på en start i Kretsloppet. Perfekt med ett lopp så här i början på hösten! Kretsloppet har olika klasser som passar alla ambitionsnivåer. En nyhet för i år är en gångklass.

Löparfesten Kretsloppet är en del i Kretsloppsveckan som arrangeras av oss på Borås Energi och Miljö. Syftet med Kretsloppsveckan är att engagera ännu fler i stadens viktiga kretsloppsarbete. Vår roll som grundare till Kretsloppet och miljösponsor är att arbetar med att minimera miljöpåverkan som ett sådant här evenemang kan skapa.

Nytt för i år är att hela Kretsloppsveckan (10-16 september) är ett Miljömärkt Event enligt Håll Sverige Rents kriterier.  En viktig aktivitet under kretsloppsveckan är att hylla Borås miljöhjältar. I veckan kommer jakten efter årets miljöhjältar att starta! Börja redan nu att fundera på om du känner någon miljöhjälte, eller om du själv kanske är en miljöhjälte?