Himmel Blå finns nu på Spotify!

Sjung för Miljön var en del av Kretsloppsveckan 2013 och gick ut på att hitta deltagare till en kör som under ledning av Magnus Carlsson skulle framföra låten Himmel Blå på Miljögalan. Låten Himmel Blå specialskrevs av boråsaren Jonas Liberg för just detta ändamål.

Audition

Uttagning till kören skedde genom auditions där boråsare kunde lämna röstprov online eller i vår studio på Stora Torget i samband med Sommartorsdagarna. Audition-perioden pågick i några veckor under sommaren och därefter valde en jury ut de personer som fick vara med i kören.

Sjung för miljön

Himmel Blå på Spotify

Resultatet av låten och kören blev så bra att vi bestämde oss för att spela in det hela i studio, dock utan Magnus Carlsson. Sök på Himmel BlåSpotify för att lyssna eller ladda ner Himmel Blå här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *