Hållbart företagande i Älvsborg

Igår var Borås Energi och Miljö på Ung Företagsamhets regionala mässa på Åhaga i Borås. Vi delade ut pris i klassen hållbart företagande. Det var ett intressant, men svårt, arbete att utse det mest hållbara UF företaget.

Genomgående var det kul att se ett sådant engagemang för miljön och en hållbar framtid, för att inte tala om enastående entreprenörskap. Det bådar gott inför framtiden!

Första pris i hållbarhetsklassen fick Retain UF. De tillverkar stolsdynor tillverkade av spillmaterial av möbeltyg. Material, som i annat fall kasseras, får genom Retain UF en helt ny funktion och en lång livslängd. Ni hittar deras produkter i butikerna ”Greta och Anna” i Borås samt ”Svenhems” och ”Format” i Ulricehamn.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *