Kundservice när den är som bäst!

Fulltankad biogasbuss.

I morse var det lite stressigt och jag fick springa till bussen. När jag var ca 50 meter från bussen och på fel sida av vägen, började bussen att köra ut på vägen. Typiskt tänkte jag och stannade. Men vad händer? Jo, chauffören började backa tillbaka och vinkade till mig att jag kunde stiga på.

Blev jag förvånad? Mycket! När jag kom på bussen tackade jag chauffören givetvis och påväg bakåt i bussen kommenterade ett flertal passagerare händelsen. Oh, vilken snäll chaufför! Köp en lott! Din dag i dag! Under färden från Hestra ner till centrum hörde jag flera passagerare kommentera händelsen och man berättade busshistorier för varandra, om vad chaufförer hade sagt och gjort vid tidigare resor.

Tanken slår mig påväg till jobbet. Blir våra kunder också förvånade när vi gör det lite extra för kunden och överträffar kundens förväntningar? Tänk om det är så? Snälla, har ni tips till oss hur vi kan förbättra vår kundservice hoppas jag ni kan höra av er till oss.

Nä, nu ska jag gå och peppa mina kollegor att idag (och alla andra dagar) ska vi överträffa kundens förväntningar!

Ha en bra dag!

En reaktion på “Kundservice när den är som bäst!

  1. Tim

    Hände det här verkligen i Borås? Aldrig bott i en stad med fler sura, olyckliga och misslyckade människor till chaufförer.

    Kan inte räkna på fingrarna hur många gånger jag har blivit dåligt bemött utav Borås lokaltrafik.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *