Vill du vara med och påverka avfallshanteringen i Borås?

Vi på Borås Energi och Miljö ska starta upp en fokusgrupp bestående av en grupp invånare bosatta i Boårs. Vi önskar en blandning av boende på landsbygd och tätort. Syftet med en fokusgrupp är att en grupp människor samtalar kring ett förutbestämt ämne, i det här fallet avfallshanteringen i Borås. Resultatet användas för att söka idéer till förändringar.

Vi kommer att träffas vid två tillfällen 23/3 och 19/10 på Västerlånggatan 10 i Borås . Är du intresserad så anmäl dig på vår hemsida, sista anmälningsdatum är 4 mars. Vi kommer att kontakta de utvalda strax därefter. Anmälan sker på http://www.borasem.se/fokusgrupp

 Tack på förhand och välkommen in med din ansökan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *