Kranvatten VS buteljerat vatten

Vilket smakar bäst, kranvatten eller buteljerat vatten?

Att kranvatten är det vatten med den minsta miljöbelastningen är nog alla överens om. Inga transporter, inget onödigt emballage, inga tillsatser. Men vilket vatten smakar bäst? Kranvatten eller buteljerat vatten? I morgon är det världsvattendagen, det är en dag som vi på Borås Energi och Miljö kommer uppmärksamma. Vi kommer bland annat bjuda in till en test där vi reder ut begreppet, vilket vatten smakar bäst?

Ni som kommer till hem- och trädgårdsmässan på Åhaga i helgen fredag-söndag, har möjlighet att vara med i vår test, Kranvatten VS buteljerat vatten. Ni som är med i testet har möjlighet att vinna en svensktillverkad kolsyremaskin.

Hoppas vi ses i helgen på Åhaga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *