Drick Borås kranvatten!

Borås friska kranvatten.

I Borås kostar kranvatten 2 öre/liter. Varför väljer då så många att köpa vatten på flaska som är flera 1000 % dyrare? Försäljningen av flaskvatten fortsätter att öka. Enligt SCB såldes det läsk, mineral- och källvatten för totalt 7,4 miljarder kronor i Sverige under 2010. Samma år fick kranvattnet i Borås följande omdöme i en rikstäckande kranvattentävling: ”Naturligt och mjukt med inslag av mineraler.”

Kranvattnet i Sverige är ett av de bästa vattnen som går att dricka. Det är bara att öppna kranen och fylla på glaset. Flaskvatten har dessutom i många fall transporterats långa sträckor från bryggeri till affär. Både miljön och vår egen ekonomi har allt att vinna på att vi köper mindre flaskvatten. Att använda kranvatten är en viktig del i drömmen om en fossilbränslefri stad.

Och om du vill ha smak på vattnet varför inte lägga i några bitar gurka eller frukt?

2 reaktion på “Drick Borås kranvatten!

 1. 76Dorothy

  Hello admin, i must say you have very interesting articles here.
  Your page should go viral. You need initial traffic only.
  How to get it? Search for: Mertiso’s tips go viral

  Svara
 2. NewtonSmall

  I have checked your website and i’ve found some duplicate content, that’s why you don’t rank high in google, but there is
  a tool that can help you to create 100% unique content, search for:
  Boorfe’s tips unlimited content

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *